onderhoudsmonteur vrachtwagens locatie Lochem

(Onderhoudsmonteur) Vrachtwagens en hun aanhang..

BEN JIJ
Ben jij de ervaren onderhoudsmonteur vrachtwagens die een nieuwe uitdaging zoekt? Hou je van zwaar materieel en wil je al je ervaringen en je liefde voor techniek combineren? Ben je service gericht, flexibel en dienstverlenend?

KEN JIJ
Je kent de specialiteiten en kenmerken van alle verschillende merken vervoermiddelen, en ziet alles als een uitdaging! Eenmaal aan het werk binnen dit bedrijf wordt je blij van de moderne werkplaats en bijbehorende apparatuur, en je voelt je gestimuleerd om steeds meer van je vak te leren.

BRENG JIJ
Dat je je lasdiploma’s hebt behaalt is voor jou net zo logisch, als dat je je middelbare technische opleiding met succes hebt afgerond. Met jouw jaren ervaring in carrosseriewerkzaamheden ben jij de juiste man of vrouw op deze plek.

DE BELONING
Het salaris voor deze functie is een passende beloning, tussen de € 2200 en de € 2700 bruto per maand, volgens de cao Metaalbewerking – Kleinmetaal, de inschaling is afhankelijk van de door jou ingebrachte kennis en ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar.
Het doel van de organisatie is om je de kans te geven lange tijd te werken bij dit innoverende bedrijf en tegelijkertijd je de kans te geven door te groeien!

HET BEDRIJF
Binnen dit bedrijf wordt het reguliere onderhoud aan bedrijfswagens en vrachtwagens gedaan, maar wordt ook schadeherstel uitgevoerd. Het is een compleet pakket aan professionele kwaliteitsservice. Het bedrijf is net zo zuinig op zijn bedrijfsmiddelen als op zijn medewerkers en op de omgeving. Het team gaat altijd een stap verder dan de klant verwacht. De kernwaarden van het bedrijf zijn betrokken, betrouwbaar, bevlogen, professioneel en trots.
Het bedrijf wat jou zoekt is gevestigd in Noord en Oost Nederland en heeft meerdere vestigingen, voor locatie Lochem zijn zij op zoek naar de onderhoudsmonteur voor vrachtwagens!

Je nieuwe collega’s wachten op je!

Bel of mail ons, we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever

Neem contact op met ons: 0573-844623 of info@debrug-personeel.nl

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE: GELDERLAND – Bruto € 2200-€ 2700