DE BRUG TUSSEN WERKGEVER EN TALENT

Intermediair
We zijn een bemiddelaar tussen werkgevers en werkzoekenden, DE BRUG waarop talent en organisatie elkaar ontmoeten.
Gemotiveerde en getalenteerde medewerkers leveren het beste resultaat, organisaties zijn daar blij mee. De Brug Personeel is een bedrijf dat met beide benen op de grond staat en met passie gaat voor het resultaat. We zetten altijd graag een stap meer! We bouwen aan duurzame relaties en zorgen dat mensen en organisaties bij elkaar passen en kunnen groeien en floreren. Kort geleden gaf een werkgever ons een heel mooi compliment: “We zijn zeer te spreken over De Brug! Het voorstellen van echt geschikte kandidaten, het snelle schakelen, de professionele kennis en prettig contact“. Daar worden we blij van en daar doen we het voor!

Werkwijze
Onze medewerkers zijn de sparringpartners waar je je vragen over vacatures en talenten kwijt kunt. Roald Wolbert en Rik Willemsen zorgen voor de begeleiding van vacature naar plaatsing van het talent. Onlangs gaf een sollicitant het volgende aan: “Online zag ik uw vacature en was door de informatie aangenaam verrast. Geen koele opsomming van eisen maar een aanbod om in een boeiend, gezellig en betrokken bedrijf iets te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Het voelt een beetje als een uitnodiging om ergens thuis te komen.” Dit zegt meer dan 1000 van onze woorden!

VASTE KERN – DETACHEREN
De medewerker is en blijft in dienst van de Brug, wij zorgen ervoor dat deze medewerkers opgeleid worden en blijven. Zichzelf blijven ontwikkelen, en beschikking hebben over alle persoonlijke beschermingsmiddelen en vervoersmogelijkheden. Deze medewerkers brengen hoge kwaliteit in de arbeidsmarkt en zijn erg gewild in het bedrijfsleven.

FLEXIBELE SCHIL – UITZENDEN
De medewerker komt in eerste instantie in dienst van de Brug en wordt ‘uitgezonden’ aan de opdrachtgever. Jullie kunnen hierbij een langere periode gebruik maken van een mogelijkheid tot ontbinden van de overeenkomst als ‘de klik’ er niet is, of langere periode (tot aan 5.5 jaar!) flexibele en/of tijdelijke contracten. Dat kan vooral bij veranderingen binnen de inlenende organisatie een groot voordeel zijn. Als je als inlenende partij de medewerker graag wil behouden binnen de organisatie kan het gewenst zijn over te gaan op een rechtstreeks contract tussen jou en de werknemer. Dit is mogelijk na een minimale inleen termijn, hierover kunnen afspraken worden gemaakt.

WERVING EN SELECTIE
Wij zijn sterk in werving en selectie, zetten al onze middelen in om de juiste medewerker voor u op te sporen. Naast ons eigen netwerk, de naamsbekendheid en de abonnementen op verschillende databanken met actieve en minder actieve werkzoekenden, zetten we ook onze eigen website en Social media in voor deze zoektocht. De medewerker komt na de selectieprocedure direct in dienst van de opdrachtgever, de opdrachtgever wordt werkgever en bepaalt de lengte van het contract, het uiteindelijke salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Voordeel daarvan is dat er direct een vastere verbinding tussen het bedrijf en de medewerker ontstaat. Nadeel ervan is dat het risico direct bij de werkgever ligt, omdat rechtstreeks het contract wordt gesloten.

PAYROLL
Bij Payrollen werft en selecteert de opdrachtgever de medewerker, maakt afspraken met hem/haar, de medewerker werkt volledig onder leiding en toezicht van opdrachtgever te werken, wat wij als intermediair doen is het uitvoeren van de verloning. Opdrachtgever levert de uren en overige gegevens aan, wij verwerken deze in een factuur en verloning naar de medewerker.

BOUWEN – SLOPEN – ASBESTSANERING – INSTALLATIETECHNIEK – METAALBEWERKING – INDUSTRIE EN PRODUCTIE – TRANSPORT EN LOGISTIEK – OVERIGE TECHNISCHE FUNCTIES