Ik zoek personeel

De BRUG personeel B.V. Uitzendbureau in Lochem specialist in bouw, techniek en transport.

Wij zijn de BRUG tussen U en Uw personeel!!

Wie met plezier werkt, zorgt voor betere resultaten!
Iedereen die bij De Brug werkt, weet het zeker: het is voor iedereen mogelijk om met plezier te werken. Dat plezier is onze missie. Dat begint binnen het bedrijf, alle medewerkers hebben plezier in wat ze doen, en samen zorgen we dat de omgeving waarbinnen we werken plezierig is.

Voor werkgevers, opdrachtgevers, inleners is dit HET argument om te kiezen voor een samenwerking de de Brug Personeel. Wanneer zij hun mensen met plezier kunnen laten werken komt dat het bedrijfsresultaat ten goede.

Ons startpunt is de vacature. U geeft bij ons aan wat u nodig bent voor uw bedrijf.
Samen bespreken we de functie, kijken waar een kandidaat aan moet voldoen, stellen een overzicht op van de werkzaamheden en de eisen die daar aan gesteld worden. Maar dat is niet alles, samen met de opdrachtgever kijken we ook naar de persoonlijkheid van het bedrijf (Corporate Brand) en stellen we verwachtingen op van degene die dat bedrijf komt versterken.
Verder kijken we ook wat het de nieuwe medewerker op kan leveren om te werken bij dit bedrijf. Naast salaris kan dat een persoonlijke groei zijn, maar ook trots, of uitdaging.

Met al die facetten in beeld gaan we op zoek naar DE geschikte nieuwe werknemer. Die zoektocht gaat langs vele actief of latent werkzoekenden. Via telefonische sollicitatiegesprekken en persoonlijke gesprekken komen we tot die ENE man of vrouw, waarvan wij overtuigd zijn dat dit de perfecte match is.

Over de kosten van deze dienstverlening kunnen we helder zijn, we berekenen marktconforme tarieven, in per situatie wordt er samen met de opdrachtgever gekeken naar het passende model, dat kan zijn op basis van uitzenden, werving, een vaste fee of een percentage. Altijd op basis van no cure-no pay, u betaalt pas als wij werkelijk ‘leveren’ volgens de afspraak.

Wilt u graag meer informatie of een vacature bij ons plaatsen, dit kan door telefonisch contact met ons op te  nemen of een e-mail te sturen.
Uiteraard gaan we dan een persoonlijk gesprek met u aan.